Mihai Marici
www.donnamia.ro

Vaig començar a treballar amb Bryo fa uns 3 anys.

Volíem, en aquell moment, treballar amb una empresa que creés una botiga en línia amb un disseny modern, que es pogués actualitzar fàcilment i assegurar el lloc.

Així és com vam fer que el lloc https://www.donnamia.ro, que estem satisfets!

Qualsevol problema menor que va sorgir, es va resoldre amb urgència.

Per això vam fer un altre lloc, en el camp de l'odontologia, és a dir, https://www.imadenta.ro.

Estem molt satisfets d'aquesta col·laboració, recomanem encaridament la plataforma web www.BRYO.com!

Marius Luca
www.plantedevis.ro

Vull agrair-vos la col·laboració amb vosaltres, per la professionalitat que heu demostrat, pels resultats i els clients que hem guanyat.

Mihail Lozneanu
www.reparatiitvladomiciliu.ro

Col·laborem amb aquesta empresa des de l'any 2007. Estem molt satisfets amb el servei dels ballarins. Amb el pas del temps, el lloc creat i optimitzat pels ballarins ens ha aportat molts beneficis. Vam aconseguir tenir prou clients de forma permanent, gràcies al lloc construït per aquesta empresa. Recomano encaridament la plataforma Bryo.com

Haitham H
www.egocompany.ro

Després d'un llarg període en què teníem un lloc obsolet i que no podíem gestionar, vam recórrer als serveis de BRYO per restaurar el nostre lloc. En aquest moment ens beneficiem d'un panell de la seva administració a través del qual podem gestionar absolutament qualsevol informació en el lloc fins i tot els seus gràfics. Us recomanem que us poseu en contacte amb ells per a una primera discussió. Els primers resultats van començar a aparèixer a la primera pàgina de Google per a: maquinari de portes de vidre, perfils i accessoris de barana.

George S
www.metal-mob.ro

Des de 2005 fins ara he canviat 3 vegades el lloc metal-mob.ro, cada vegada fent-ho amb la mateixa empresa. L'última opció compleix totes les condicions requerides pels motors de cerca aquí referint-se a la versió mòbil, càrrega ràpida, administració completa del lloc. Estem a la primera pàgina de cerques que ens porten peticions d'oferta i contactes cada dia: mobles metàl·lics (primera pàgina Google), lliteres metàl·liques, etc.

Dragos I
www.termopanesalamander.ro

En més de 13 anys de col·laboració hem aconseguit resultats notables estant presents amb el nostre lloc www.termopanesalamnder.ro en les primeres pàgines en totes les recerques importants per a nosaltres: termopana de salamandra, fusteria de salamandra de PVC, Salamandra Bucarest

TERMOPANE SALAMANDER
HIDRO GROUP
ALEX PRESTT 2002
Inginer Dan Virlan
ROMAD ADMINISTRARE